Keitaanniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keitaanniemi

Keitaanniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Keitaanniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 53

v. 2015 53

v. 2016 53

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keitaanniemi on noin sijalla 11 000.

Keitaanniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Keitaanniemi on melko pitkä nimi.

Keitaanniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keitaanniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Keitaanniemi

Keitaanniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Keitaanniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 12 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Keitaanniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Keitaanniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Keitaanniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Keitaanniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кейтаанниеми ("Keitaannijemi") tarkoittaa nimeä Keitaanniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Keitanniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Keitaanniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Keith Keitaanniemi tai Keiju Keitaanniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Keitaanniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keitaanniemi i Finland. Surname Keitaanniemi in Finland.

©Tuomas Salste