Keitaanranta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keitaanranta

Keitaanranta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Keitaanrantojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 69

v. 2015 68

v. 2016 67

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keitaanranta on noin sijalla 9 100.

Keitaanranta-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Keitaanranta on melko pitkä nimi.

Keitaanranta on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keitaanranta ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1959–1998

Sana Keitaanranta esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Keitaanranta

Keitaanranta (paikannimi)Katuosoitteissa

Keitaanranta on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 9 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Keitaanranta jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Keitaanranta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Keitaanrannantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Keitaanranta-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кейтаанранта tarkoittaa nimeä Keitaanranta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Keitanranda on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Keitaanranta olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Keith Keitaanranta tai Keiju Keitaanranta.

Samankaltaisia nimiä kuin Keitaanranta

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keitaanranta i Finland. Surname Keitaanranta in Finland.

©Tuomas Salste