Kekälinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kekälinen

Kekälinen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kekälisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kekälinen on noin sijalla 15 000.

Kekälinen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kekälinen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kekälinen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Kekälinen on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Kekälinen on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Kekälinen ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 15 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Kekälisiä on 34.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1999

Sana Kekälinen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kekälinen

Kekälinen (paikannimi)Katuosoitteissa

Kekälinen on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on rakennus.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kekälinen jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kekälinen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kekälisentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kekälinen-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кекялинен ("Kekjalinen") tarkoittaa nimeä Kekälinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Kekälin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kekälinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Kekalinen tai Kekaelinen, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Kekälinen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kekälinen i Finland. Surname Kekälinen in Finland.

©Tuomas Salste