Kellosaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kellosaari

Kellosaari on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kellosaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 134

v. 2015 138

v. 2016 142

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kellosaari on noin sijalla 5 100.

Kellosaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kellosaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kellosaari esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kellosaari

Kellosaari (paikannimi)Katuosoitteissa

Kellosaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 44 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, maastokohde, metsäalue, niemi, pelto/niitty, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kellosaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kellosaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kellosaarenkatu, Kellosaari. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kellosaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Келлосаари tarkoittaa nimeä Kellosaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Kellosarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kellosaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kelly Kellosaari tai Kelpo Kellosaari.

Samankaltaisia nimiä kuin Kellosaari

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kellosaaret.com, kellosaaret.eu, kellosaaret.fi, kellosaaret.info, kellosaaret.name, kellosaaret.net, kellosaaret.org, kellosaari.com, kellosaari.eu, kellosaari.fi, kellosaari.info, kellosaari.name, kellosaari.net, kellosaari.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kellosaari i Finland. Surname Kellosaari in Finland.

©Tuomas Salste