Kenttämaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kenttämaa

Kenttämaa on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kenttämaiden määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 103 max

v. 2014 125

v. 2015 125

v. 2016 125

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kenttämaa on noin sijalla 5 600.

Kenttämaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kenttämaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1964–1995

Sana Kenttämaa esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kenttämaa

Kenttämaa (paikannimi)

Kenttämaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 24 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kenttämaa jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Kenttämaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kenttämaat ulkomailla

Ruotsissa Kenttämaa oli 24 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кенттямаа ("Kenttjamaa") tarkoittaa nimeä Kenttämaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Kentäma on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kenttämaa olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Kenttamaa tai Kenttaemaa, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kent Kenttämaa tai Kendra Kenttämaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Kenttämaa

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kenttamaa.com, kenttamaa.eu, kenttamaa.fi, kenttamaa.info, kenttamaa.name, kenttamaa.net, kenttamaa.org, kenttamaat.com, kenttamaat.eu, kenttamaat.fi, kenttamaat.info, kenttamaat.name, kenttamaat.net, kenttamaat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kenttämaa i Finland. Surname Kenttämaa in Finland.

©Tuomas Salste