Kerälä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kerälä

Kerälä on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kerälä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 98

v. 2015 100

v. 2016 102

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kerälä on noin sijalla 6 600.

Kerälä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kerälä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1926–1931
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kerälä tai Kerälän esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kerälä

Kerälä (paikannimi)Katuosoitteissa

Kerälä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 19 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kerälä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kerälä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kerälänkuja, Keräläntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kerälä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Керяля ("Kerjalja") tarkoittaa nimeä Kerälä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Kerala tai Keraelae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kert Kerälä tai Keren Kerälä.

Samankaltaisia nimiä kuin Kerälä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kerälä i Finland. Surname Kerälä in Finland.

©Tuomas Salste