Keski-Heikkilä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keski-Heikkilä

Keski-Heikkilä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Keski-Heikkilöiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keski-Heikkilä on noin sijalla 13 000.

Keski-Heikkilä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Keski-Heikkilä on melko pitkä nimi.

Keski-Heikkilä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keski-Heikkilä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Keski-Heikkilä

Keski-Heikkilä (paikannimi)

Keski-Heikkilä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Keski-Heikkilä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Keski-Heikkilä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кески-Хейккиля ("Keski-Heikkilja") tarkoittaa nimeä Keski-Heikkilä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Keski=Heickilä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Keski-Heikkilä olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Keski-Heikkila tai Keski-Heikkilae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kesia Keski-Heikkilä.

Samankaltaisia nimiä kuin Keski-Heikkilä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keski-Heikkilä i Finland. Surname Keski-Heikkilä in Finland.

©Tuomas Salste