Keski-Kasari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keski-Kasari

Keski-Kasari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Keski-Kasarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keski-Kasari on noin sijalla 21 000.

Keski-Kasari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Keski-Kasari on melko pitkä nimi.

Keski-Kasari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keski-Kasari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Keski-Kasari

Keski-Kasari (paikannimi)

Keski-Kasari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Keski-Kasari jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Keski-Kasari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кески-Касари tarkoittaa nimeä Keski-Kasari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Keski=Casarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Keski-Kasari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kesia Keski-Kasari.

Samankaltaisia nimiä kuin Keski-Kasari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keski-Kasari i Finland. Surname Keski-Kasari in Finland.

©Tuomas Salste