Keski-Korhonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keski-Korhonen

Keski-Korhonen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Keski-Korhosten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 43

v. 2016 43

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keski-Korhonen on noin sijalla 13 000.

Keski-Korhonen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Keski-Korhonen on melko pitkä nimi.

Keski-Korhonen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keski-Korhonen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Keski-Korhonen on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Keski-Korhonen on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Keski-Korhonen ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 18 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Keski-Korhosia on 43.

Paikannimi Keski-Korhonen

Keski-Korhonen (paikannimi)

Keski-Korhonen on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Keski-Korhonen jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Keski-Korhonen-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кески-Корхонен tarkoittaa nimeä Keski-Korhonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Keski=Corhoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Keski-Korhonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kesia Keski-Korhonen.

Samankaltaisia nimiä kuin Keski-Korhonen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keski-Korhonen i Finland. Surname Keski-Korhonen in Finland.

©Tuomas Salste