Keski-Korpela: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keski-Korpela

Keski-Korpela on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Keski-Korpeloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keski-Korpela on noin sijalla 17 000.

Keski-Korpela-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Keski-Korpela on melko pitkä nimi.

Keski-Korpela on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keski-Korpela ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кески-Корпела tarkoittaa nimeä Keski-Korpela. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Keski=Corpela on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Keski-Korpela olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kesia Keski-Korpela.

Samankaltaisia nimiä kuin Keski-Korpela

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keski-Korpela i Finland. Surname Keski-Korpela in Finland.

©Tuomas Salste