Keski-Korpi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keski-Korpi

Keski-Korpi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Keski-Korpien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 102

v. 2015 103

v. 2016 104

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keski-Korpi on noin sijalla 6 500.

Verrattuna muihin sukunimiin Keski-Korpi on melko pitkä nimi.

Keski-Korpi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keski-Korpi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кески-Корпи tarkoittaa nimeä Keski-Korpi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Keski=Corpj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Keski-Korpi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kesia Keski-Korpi.

Samankaltaisia nimiä kuin Keski-Korpi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: keski-korpi.com, keski-korpi.eu, keski-korpi.fi, keski-korpi.info, keski-korpi.name, keski-korpi.net, keski-korpi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keski-Korpi i Finland. Surname Keski-Korpi in Finland.

©Tuomas Salste