Keski-Koukkari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keski-Koukkari

Keski-Koukkari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Keski-Koukkarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 38

v. 2016 38

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keski-Koukkari on noin sijalla 14 000.

Keski-Koukkari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Keski-Koukkari on melko pitkä nimi.

Keski-Koukkari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keski-Koukkari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кески-Коуккари tarkoittaa nimeä Keski-Koukkari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Keski=Couckarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Keski-Koukkari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kesia Keski-Koukkari.

Samankaltaisia nimiä kuin Keski-Koukkari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keski-Koukkari i Finland. Surname Keski-Koukkari in Finland.

©Tuomas Salste