Keski-Loppi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keski-Loppi

Keski-Loppi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Keski-Loppien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keski-Loppi on noin sijalla 20 000.

Keski-Loppi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Keski-Loppi on melko pitkä nimi.

Keski-Loppi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keski-Loppi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кески-Лоппи tarkoittaa nimeä Keski-Loppi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Keski=Loppj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Keski-Loppi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kesia Keski-Loppi.

Samankaltaisia nimiä kuin Keski-Loppi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keski-Loppi i Finland. Surname Keski-Loppi in Finland.

©Tuomas Salste