Keski-Luopa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keski-Luopa

Keski-Luopa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Keski-Luopien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keski-Luopa on noin sijalla 22 000.

Keski-Luopa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Keski-Luopa on melko pitkä nimi.

Keski-Luopa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keski-Luopa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Keski-Luopa

Keski-Luopa (paikannimi)

Keski-Luopa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Keski-Luopa jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Keski-Luopa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кески-Луопа tarkoittaa nimeä Keski-Luopa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Keski=Loopa on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Keski-Luopa olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kesia Keski-Luopa.

Samankaltaisia nimiä kuin Keski-Luopa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keski-Luopa i Finland. Surname Keski-Luopa in Finland.

©Tuomas Salste