Keski-Nikkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keski-Nikkola

Keski-Nikkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Keski-Nikkola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 35

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keski-Nikkola on noin sijalla 15 000.

Keski-Nikkola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Keski-Nikkola on melko pitkä nimi.

Keski-Nikkola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keski-Nikkola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кески-Никкола tarkoittaa nimeä Keski-Nikkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Keski=Nickola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Keski-Nikkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kesia Keski-Nikkola.

Samankaltaisia nimiä kuin Keski-Nikkola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keski-Nikkola i Finland. Surname Keski-Nikkola in Finland.

©Tuomas Salste