Keski-Orvola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keski-Orvola

Keski-Orvola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Keski-Orvoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keski-Orvola on noin sijalla 18 000.

Keski-Orvola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Keski-Orvola on melko pitkä nimi.

Keski-Orvola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keski-Orvola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кески-Орвола tarkoittaa nimeä Keski-Orvola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Keski=Orfwola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Keski-Orvola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kesia Keski-Orvola.

Samankaltaisia nimiä kuin Keski-Orvola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keski-Orvola i Finland. Surname Keski-Orvola in Finland.

©Tuomas Salste