Keski-Rahkonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keski-Rahkonen

Keski-Rahkonen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Keski-Rahkosten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 46

v. 2016 47

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keski-Rahkonen on noin sijalla 12 000.

Keski-Rahkonen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Keski-Rahkonen on melko pitkä nimi.

Keski-Rahkonen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keski-Rahkonen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кески-Рахконен tarkoittaa nimeä Keski-Rahkonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Keski=Rachcoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Keski-Rahkonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kesia Keski-Rahkonen.

Samankaltaisia nimiä kuin Keski-Rahkonen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keski-Rahkonen i Finland. Surname Keski-Rahkonen in Finland.

©Tuomas Salste