Keski-Saari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keski-Saari

Keski-Saari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Keski-Saarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 66

v. 2015 66

v. 2016 66

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keski-Saari on noin sijalla 9 200.

Keski-Saari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Keski-Saari on melko pitkä nimi.

Keski-Saari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keski-Saari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Keskisaari. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Paikannimi Keski-Saari

Keski-Saari (paikannimi)

Keski-Saari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Keski-Saari jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Keski-Saari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кески-Саари tarkoittaa nimeä Keski-Saari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Keski=Sarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Keski-Saari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kesia Keski-Saari.

Samankaltaisia nimiä kuin Keski-Saari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keski-Saari i Finland. Surname Keski-Saari in Finland.

©Tuomas Salste