Keski-Sikkilä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keski-Sikkilä

Keski-Sikkilä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Keski-Sikkilä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keski-Sikkilä on noin sijalla 19 000.

Keski-Sikkilä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Keski-Sikkilä on melko pitkä nimi.

Keski-Sikkilä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keski-Sikkilä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кески-Сиккиля ("Keski-Sikkilja") tarkoittaa nimeä Keski-Sikkilä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Keski=Sickilä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Keski-Sikkilä olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Keski-Sikkila tai Keski-Sikkilae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kesia Keski-Sikkilä.

Samankaltaisia nimiä kuin Keski-Sikkilä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keski-Sikkilä i Finland. Surname Keski-Sikkilä in Finland.

©Tuomas Salste