Keski-Vakkuri: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keski-Vakkuri

Keski-Vakkuri on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Keski-Vakkurien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keski-Vakkuri on noin sijalla 21 000.

Keski-Vakkuri-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Keski-Vakkuri on melko pitkä nimi.

Keski-Vakkuri on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keski-Vakkuri ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кески-Ваккури tarkoittaa nimeä Keski-Vakkuri. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Keski=Wackurj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Keski-Vakkuri olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kesia Keski-Vakkuri.

Samankaltaisia nimiä kuin Keski-Vakkuri

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keski-Vakkuri i Finland. Surname Keski-Vakkuri in Finland.

©Tuomas Salste