Keskinarkaus: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keskinarkaus

Keskinarkaus on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Keskinarkauksien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 126

v. 2015 126

v. 2016 126

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keskinarkaus on noin sijalla 5 500.

Verrattuna muihin sukunimiin Keskinarkaus on melko pitkä nimi.

Keskinarkaus on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keskinarkaus ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1946–1994
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Keskinarkaus tai Keskinarkauksen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кескинаркаус tarkoittaa nimeä Keskinarkaus. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kesia Keskinarkaus.

Samankaltaisia nimiä kuin Keskinarkaus

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: keskinarkaus.com, keskinarkaus.eu, keskinarkaus.fi, keskinarkaus.info, keskinarkaus.name, keskinarkaus.net, keskinarkaus.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keskinarkaus i Finland. Surname Keskinarkaus in Finland.

©Tuomas Salste