Keskiniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keskiniemi

Keskiniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Keskiniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keskiniemi on noin sijalla 22 000.

Keskiniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Keskiniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keskiniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Keskiniemi

Keskiniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Keskiniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 19 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue, niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Keskiniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Keskiniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Keskiniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Keskiniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кескиниеми ("Keskinijemi") tarkoittaa nimeä Keskiniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kesia Keskiniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Keskiniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keskiniemi i Finland. Surname Keskiniemi in Finland.

©Tuomas Salste