Keskipoikela: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keskipoikela

Keskipoikela on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Keskipoikela-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 68 max

v. 2014 63

v. 2015 61

v. 2016 60

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keskipoikela on noin sijalla 9 800.

Keskipoikela-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Keskipoikela on melko pitkä nimi.

Keskipoikela on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keskipoikela ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1993–1996

Sana Keskipoikela esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кескипойкела tarkoittaa nimeä Keskipoikela. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kesia Keskipoikela.

Samankaltaisia nimiä kuin Keskipoikela

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: keskipoikela.com, keskipoikela.eu, keskipoikela.fi, keskipoikela.info, keskipoikela.name, keskipoikela.net, keskipoikela.org, keskipoikelat.com, keskipoikelat.eu, keskipoikelat.fi, keskipoikelat.info, keskipoikelat.name, keskipoikelat.net, keskipoikelat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keskipoikela i Finland. Surname Keskipoikela in Finland.

©Tuomas Salste