Keskisaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keskisaari

Keskisaari on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Keskisaarien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 106 max

v. 2014 129

v. 2015 130

v. 2016 131

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keskisaari on noin sijalla 5 400.

Keskisaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keskisaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Keski-Saari. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Keskisaaria tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Keskisaaren asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1926
Lakanneet yritykset
perust. 1968–2000

Sana Keskisaari tai Keskisaaren esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Keskisaari

Keskisaari (paikannimi)Katuosoitteissa

Keskisaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 39 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Keskisaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Keskisaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Keskisaarentie, Keskisaari. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Keskisaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кескисаари tarkoittaa nimeä Keskisaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Keskisarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Keskisaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kesia Keskisaari.

Samankaltaisia nimiä kuin Keskisaari

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: keskisaaret.com, keskisaaret.eu, keskisaaret.fi, keskisaaret.info, keskisaaret.name, keskisaaret.net, keskisaaret.org, keskisaari.com, keskisaari.eu, keskisaari.fi, keskisaari.info, keskisaari.name, keskisaari.net, keskisaari.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keskisaari i Finland. Surname Keskisaari in Finland.

©Tuomas Salste