Keto-Tokoi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keto-Tokoi

Keto-Tokoi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Keto-Tokoitten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 96

v. 2015 97

v. 2016 97

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keto-Tokoi on noin sijalla 6 800.

Keto-Tokoi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Keto-Tokoi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keto-Tokoi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Keto-Tokoi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Keto-Tokoi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Keto-Tokoi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 11 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Keto-Tokoita on 97.

Paikannimi Keto-Tokoi

Keto-Tokoi (paikannimi)

Keto-Tokoi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Keto-Tokoi jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Keto-Tokoi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кето-Токой tarkoittaa nimeä Keto-Tokoi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Keto=Tocoj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Keto-Tokoi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Keth Keto-Tokoi.

Samankaltaisia nimiä kuin Keto-Tokoi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keto-Tokoi i Finland. Surname Keto-Tokoi in Finland.

©Tuomas Salste