Kettula-Pihlaja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kettula-Pihlaja

Kettula-Pihlaja on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Kettula-Pihlajien lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2016. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kettula-Pihlaja on noin sijalla 22 000.

Kettula-Pihlaja-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kettula-Pihlaja on melko pitkä nimi.

Kettula-Pihlaja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kettula-Pihlaja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кеттула-Пихлая tarkoittaa nimeä Kettula-Pihlaja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Kettula=Pichlaia on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kettula-Pihlaja olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Keth Kettula-Pihlaja.

Samankaltaisia nimiä kuin Kettula-Pihlaja

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kettula-Pihlaja i Finland. Surname Kettula-Pihlaja in Finland.

©Tuomas Salste