Khalif: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Khalif

Khalif on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Khalif-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Khalif on noin sijalla 21 000.

Khalif-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Khalif on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Khalif ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1978

Sana Khalif esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Etunimi Khalif

Khalif on myös etunimi. Vuonna 2016 Khalif oli yhtenä etunimenä 31 suomalaisella (15 miestä, 16 naista). Samaan aikaan Khalif oli 21 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Khalif-suku ulkomailla

Ruotsissa Khalif oli 112 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Khalif oli 75 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Khalif on ollut 110 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

2111211075
Khalif Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 185 henkeä, joiden sukunimi oli KHALIF.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 5 henkeä, joiden sukunimi oli KHALIF.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Khalid Khalif.

Samankaltaisia nimiä kuin Khalif

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Khalif i Finland. Surname Khalif in Finland.

©Tuomas Salste