Kieloaho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kieloaho

Kieloaho on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kieloahojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 62

v. 2015 63

v. 2016 63

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kieloaho on noin sijalla 9 500.

Kieloaho-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kieloaho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kieloaho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1965

Sana Kieloaho esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Kieloaho osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kieloaho esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kieloahontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Киелоахо ("Kijeloaho") tarkoittaa nimeä Kieloaho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kielo Kieloaho tai Kie Kieloaho.

Samankaltaisia nimiä kuin Kieloaho

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kieloaho i Finland. Surname Kieloaho in Finland.

©Tuomas Salste