Kiilavuori: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kiilavuori

Kiilavuori on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kiilavuorien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kiilavuori on noin sijalla 20 000.

Kiilavuori-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kiilavuori on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kiilavuori ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1995

Sana Kiilavuori esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kiilavuori

Kiilavuori (paikannimi)

Kiilavuori on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kohouma.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kiilavuori jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Kiilavuori-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кийлавуори ("Kijlavuori") tarkoittaa nimeä Kiilavuori. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Kijlafwoorj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kiilavuori olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kiia Kiilavuori.

Samankaltaisia nimiä kuin Kiilavuori

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kiilavuori i Finland. Surname Kiilavuori in Finland.

©Tuomas Salste