Kiljander: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kiljander

Kiljander on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kiljanderien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1990 137

v. 2014 155

v. 2015 156

v. 2016 157

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kiljander on noin sijalla 4 700.

Kiljander on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kiljander ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Kiljandereita tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 12 Kiljanderin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Kiljanderien yleisimpiä asuinpaikkoja olivat Helsinki (4 vainajaa) sekä Keitele (4).

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1896–1924
Lakanneet yritykset
perust. 1999

Sana Kiljander esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Kiljander osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kiljander esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kiljanderinkatu. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kilian Kiljander.

Samankaltaisia nimiä kuin Kiljander

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kiljander.com, kiljander.eu, kiljander.fi, kiljander.info, kiljander.name, kiljander.net, kiljander.org, kiljanderit.com, kiljanderit.eu, kiljanderit.fi, kiljanderit.info, kiljanderit.name, kiljanderit.net, kiljanderit.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kiljander i Finland. Surname Kiljander in Finland.

©Tuomas Salste