Kilpimaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kilpimaa

Kilpimaa on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kilpimaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 114 max

v. 2014 111

v. 2015 113

v. 2016 111

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kilpimaa on noin sijalla 6 100.

Kilpimaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kilpimaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Kilpimaa on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Kilpimaa on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Kilpimaa ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 12 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Kilpimaita on 111.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Kilpimaita tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 7 Kilpimaan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1983–2003
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kilpimaa esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кильпимаа tarkoittaa nimeä Kilpimaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kilian Kilpimaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Kilpimaa

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kilpimaa.com, kilpimaa.fi, kilpimaa.eu, kilpimaa.info, kilpimaa.name, kilpimaa.net, kilpimaa.org, kilpimaat.com, kilpimaat.eu, kilpimaat.fi, kilpimaat.info, kilpimaat.name, kilpimaat.net, kilpimaat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kilpimaa i Finland. Surname Kilpimaa in Finland.

©Tuomas Salste