Kilpivaara: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kilpivaara

Kilpivaara on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kilpivaarojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 102

v. 2015 106

v. 2016 107

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kilpivaara on noin sijalla 6 300.

Kilpivaara on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kilpivaara ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1980–1995

Sana Kilpivaara esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kilpivaara

Kilpivaara (paikannimi)

Kilpivaara on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kilpivaara jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Kilpivaara-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кильпиваара tarkoittaa nimeä Kilpivaara. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Kilpifwara on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kilpivaara olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kilian Kilpivaara.

Samankaltaisia nimiä kuin Kilpivaara

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kilpivaara.com, kilpivaara.eu, kilpivaara.fi, kilpivaara.info, kilpivaara.name, kilpivaara.net, kilpivaara.org, kilpivaarat.com, kilpivaarat.eu, kilpivaarat.fi, kilpivaarat.info, kilpivaarat.name, kilpivaarat.net, kilpivaarat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kilpivaara i Finland. Surname Kilpivaara in Finland.

©Tuomas Salste