Kimpimäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kimpimäki

Kimpimäki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Kimpimäkien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 133 max

v. 2014 237

v. 2015 238

v. 2016 238

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kimpimäki on noin sijalla 3 300.

Kimpimäki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kimpimäki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Kimpimäki on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Kimpimäki on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Kimpimäki ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 33 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Kimpimäkiä on 238.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1991–1994

Sana Kimpimäki esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kimpimäki

Kimpimäki (paikannimi)Katuosoitteissa

Kimpimäki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kimpimäki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kimpimäki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kimpimäentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kimpimäki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kimpimäet ulkomailla

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 23 henkeä, joiden sukunimi oli KIMPIMAKI.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кимпимяки ("Kimpimjaki") tarkoittaa nimeä Kimpimäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Kimbimäkj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kimpimäki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Kimpimaki tai Kimpimaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kim Kimpimäki tai Kimete Kimpimäki.

Samankaltaisia nimiä kuin Kimpimäki

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kimpimaet.com, kimpimaet.eu, kimpimaet.fi, kimpimaet.info, kimpimaet.name, kimpimaet.net, kimpimaet.org, kimpimaki.com, kimpimaki.eu, kimpimaki.fi, kimpimaki.info, kimpimaki.name, kimpimaki.net, kimpimaki.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kimpimäki i Finland. Surname Kimpimäki in Finland.

©Tuomas Salste