Kinisjärvi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kinisjärvi

Kinisjärvi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kinisjärvien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 130 max

v. 2014 130

v. 2015 132

v. 2016 133

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kinisjärvi on noin sijalla 5 300.

Kinisjärvi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kinisjärvi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1970–1981

Sana Kinisjärvi tai Kinisjärven esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kinisjärvi

Kinisjärvi (paikannimi)Katuosoitteissa

Kinisjärvi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kinisjärvi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kinisjärvi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kinisjärventie, Kinisjärvi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kinisjärvi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kinisjärvet ulkomailla

Ruotsissa Kinisjärvi oli 33 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кинисъярви ("Kinisjarvi") tarkoittaa nimeä Kinisjärvi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Kinisierfwj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kinisjärvi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Kinisjarvi tai Kinisjaervi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Kinisjärvi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kinisjarvet.com, kinisjarvet.eu, kinisjarvet.fi, kinisjarvet.info, kinisjarvet.name, kinisjarvet.net, kinisjarvet.org, kinisjarvi.com, kinisjarvi.eu, kinisjarvi.fi, kinisjarvi.info, kinisjarvi.name, kinisjarvi.net, kinisjarvi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kinisjärvi i Finland. Surname Kinisjärvi in Finland.

©Tuomas Salste