Kinnula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kinnula

Kinnula on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kinnula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 193

v. 2015 191

v. 2016 191

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kinnula on noin sijalla 4 000.

Kinnula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kinnula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Kinnula on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Kinnula on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Kinnula ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 25 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Kinnula-nimisiä on 191.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Kinnula-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Kinnulan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1897–1939
Lakanneet yritykset
perust. 1950–1998

Sana Kinnula tai Kinnulan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kinnula

Kinnula (paikannimi)Katuosoitteissa

Kinnula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 75 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kunta, maastokohde, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kinnula jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kinnula esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kinnula, Kinnulan korsut, Kinnulankatu, Kinnulankuja, Kinnulanpolku, Kinnulantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kinnula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Киннула tarkoittaa nimeä Kinnula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Kinnula

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kinnula.fi, kinnula.com, kinnula.eu, kinnula.info, kinnula.name, kinnula.net, kinnula.org, kinnulat.com, kinnulat.eu, kinnulat.fi, kinnulat.info, kinnulat.name, kinnulat.net, kinnulat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kinnula i Finland. Surname Kinnula in Finland.

©Tuomas Salste