Kippola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kippola

Kippola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Kippola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 156 max

v. 2014 213

v. 2015 212

v. 2016 212

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kippola on noin sijalla 3 600.

Kippola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kippola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Kippola-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 12 Kippolan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1957–2000
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kippola esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kippola

Kippola (paikannimi)Katuosoitteissa

Kippola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kippola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kippola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kippolankuja, Kippolantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kippola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kippolat ulkomailla

Ruotsissa Kippola oli 20 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Киппола tarkoittaa nimeä Kippola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Kippola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kippolat.com, kippola.com, kippola.eu, kippola.fi, kippola.info, kippola.name, kippola.net, kippola.org, kippolat.eu, kippolat.fi, kippolat.info, kippolat.name, kippolat.net, kippolat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kippola i Finland. Surname Kippola in Finland.

©Tuomas Salste