Kirkko-Jaakkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kirkko-Jaakkola

Kirkko-Jaakkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kirkko-Jaakkoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kirkko-Jaakkola on noin sijalla 21 000.

Kirkko-Jaakkola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kirkko-Jaakkola on melko pitkä nimi.

Kirkko-Jaakkola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kirkko-Jaakkola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kirkko-Jaakkola

Kirkko-Jaakkola (paikannimi)

Kirkko-Jaakkola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kirkko-Jaakkola jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Kirkko-Jaakkola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Киркко-Яаккола tarkoittaa nimeä Kirkko-Jaakkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Kirco=Iackola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kirkko-Jaakkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kirka Kirkko-Jaakkola tai Kirke Kirkko-Jaakkola.

Samankaltaisia nimiä kuin Kirkko-Jaakkola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kirkko-Jaakkola i Finland. Surname Kirkko-Jaakkola in Finland.

©Tuomas Salste