Kirsilä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kirsilä

Kirsilä on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kirsilä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 190 max

v. 2014 186

v. 2015 188

v. 2016 187

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kirsilä on noin sijalla 4 000.

Kirsilä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kirsilä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Kirsilä on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Kirsilä on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Kirsilä ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 27 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Kirsilä-nimisiä on 187.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Kirsilä-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 15 Kirsilän asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1973–1999
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kirsilä esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kirsilä

Kirsilä (paikannimi)Katuosoitteissa

Kirsilä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kirsilä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kirsilä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kirsiläntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kirsilä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kirsilät ulkomailla

Ruotsissa Kirsilä oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кирсиля ("Kirsilja") tarkoittaa nimeä Kirsilä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Kirsila tai Kirsilae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kirsi Kirsilä tai Kiril Kirsilä.

Samankaltaisia nimiä kuin Kirsilä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kirsila.com, kirsila.eu, kirsila.fi, kirsila.info, kirsila.name, kirsila.net, kirsila.org, kirsilat.com, kirsilat.eu, kirsilat.fi, kirsilat.info, kirsilat.name, kirsilat.net, kirsilat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kirsilä i Finland. Surname Kirsilä in Finland.

©Tuomas Salste