Kitusuo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kitusuo

Kitusuo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kitusoiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kitusuo on noin sijalla 20 000.

Kitusuo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kitusuo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kitusuo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kitusuo

Kitusuo (paikannimi)Katuosoitteissa

Kitusuo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 26 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, painanne, pelto/niitty, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kitusuo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kitusuo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kitusuon metsätie, Kitusuontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kitusuo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Китусуо tarkoittaa nimeä Kitusuo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kit Kitusuo tai Kiti Kitusuo.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kitusuo i Finland. Surname Kitusuo in Finland.

©Tuomas Salste