Kiviahde: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kiviahde

Kiviahde on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kiviahde-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 135

v. 2015 134

v. 2016 134

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kiviahde on noin sijalla 5 300.

Kiviahde on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kiviahde ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1951

Sana Kiviahde esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kiviahde

Kiviahde (paikannimi)Katuosoitteissa

Kiviahde on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 10 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kiviahde jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kiviahde esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kiviahde. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kiviahde-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кивиахде tarkoittaa nimeä Kiviahde. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Kifwiachde on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kiviahde olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kivi Kiviahde.

Samankaltaisia nimiä kuin Kiviahde

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kiviahde.com, kiviahde.fi, kiviahde.eu, kiviahde.info, kiviahde.name, kiviahde.net, kiviahde.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kiviahde i Finland. Surname Kiviahde in Finland.

©Tuomas Salste