Kivilompolo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kivilompolo

Kivilompolo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Kivilompoloiden määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 119 max

v. 2014 223

v. 2015 226

v. 2016 229

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kivilompolo on noin sijalla 3 400.

Verrattuna muihin sukunimiin Kivilompolo on melko pitkä nimi.

Kivilompolo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kivilompolo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1989–2001
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kivilompolo tai Kivilompolon esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kivilompolo

Kivilompolo (paikannimi)Katuosoitteissa

Kivilompolo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kivilompolo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kivilompolo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kivilompolo. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kivilompolo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kivilompolot ulkomailla

Ruotsissa Kivilompolo oli 29 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кивиломполо tarkoittaa nimeä Kivilompolo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Kifwilombolå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kivilompolo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kivi Kivilompolo.

Samankaltaisia nimiä kuin Kivilompolo

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kivilompolo.com, kivilompolo.eu, kivilompolo.fi, kivilompolo.info, kivilompolo.name, kivilompolo.net, kivilompolo.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kivilompolo i Finland. Surname Kivilompolo in Finland.

©Tuomas Salste