Kivineva: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kivineva

Kivineva on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kivineva-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 110

v. 2015 110

v. 2016 110

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kivineva on noin sijalla 6 200.

Kivineva on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kivineva ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Kivineva-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Kivinevan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1956–2000

Sana Kivineva esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kivineva

Kivineva (paikannimi)Katuosoitteissa

Kivineva on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 117 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue, pelto/niitty, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kivineva jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kivineva esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kivinevantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kivineva-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кивинева tarkoittaa nimeä Kivineva. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Kifwinefwa on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kivineva olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kivi Kivineva.

Samankaltaisia nimiä kuin Kivineva

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kivineva.com, kivineva.eu, kivineva.fi, kivineva.info, kivineva.name, kivineva.net, kivineva.org, kivinevat.com, kivinevat.eu, kivinevat.fi, kivinevat.info, kivinevat.name, kivinevat.net, kivinevat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kivineva i Finland. Surname Kivineva in Finland.

©Tuomas Salste