Kivistö-Rahnasto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kivistö-Rahnasto

Kivistö-Rahnasto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kivistö-Rahnastojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 45

v. 2016 45

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kivistö-Rahnasto on noin sijalla 12 000.

Kivistö-Rahnasto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kivistö-Rahnasto on melko pitkä nimi.

Kivistö-Rahnasto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kivistö-Rahnasto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кивистё-Рахнасто ("Kivistjo-Rahnasto") tarkoittaa nimeä Kivistö-Rahnasto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Kifwistö=Rachnastå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kivistö-Rahnasto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Kivisto-Rahnasto tai Kivistoe-Rahnasto, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kivi Kivistö-Rahnasto.

Samankaltaisia nimiä kuin Kivistö-Rahnasto

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kivisto-rahnasto.com, kivisto-rahnasto.eu, kivisto-rahnasto.fi, kivisto-rahnasto.info, kivisto-rahnasto.name, kivisto-rahnasto.net, kivisto-rahnasto.org, kivisto-rahnastot.com, kivisto-rahnastot.eu, kivisto-rahnastot.fi, kivisto-rahnastot.info, kivisto-rahnastot.name, kivisto-rahnastot.net, kivisto-rahnastot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kivistö-Rahnasto i Finland. Surname Kivistö-Rahnasto in Finland.

©Tuomas Salste