Klaavo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Klaavo

Klaavo on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Klaavo-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 101

v. 2015 106

v. 2016 107

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Klaavo on noin sijalla 6 300.

Klaavo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Klaavo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Klaavo on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Klaavo on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Klaavo ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 22 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Klaavo-nimisiä on 107.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1979–2003
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Klaavo esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Клааво tarkoittaa nimeä Klaavo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Clafwå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Klaavo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Klaara Klaavo tai Klas Klaavo.

Samankaltaisia nimiä kuin Klaavo

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: klaavo.com, klaavo.fi, klaavo.eu, klaavo.info, klaavo.name, klaavo.net, klaavo.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Klaavo i Finland. Surname Klaavo in Finland.

©Tuomas Salste