Klasila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Klasila

Klasila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Klasila-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 105 max

v. 2014 404

v. 2015 413

v. 2016 424

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Klasila on noin sijalla 2 000.

Klasila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Klasila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Klasila on tavallisimpia nimiä mm. seuraavilla paikkakunnilla:

Listalla on kuntia, joissa Klasila on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikat on merkitty myös oheiseen karttaan (violetit merkit). Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää. Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Klasila ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 123 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Klasila-nimisiä on 424.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Klasila-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 12 Klasilan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1984–2004
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Klasila esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Klasila

Klasila (paikannimi)Katuosoitteissa

Klasila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Klasila jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Klasila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Klasilantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Klasila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Klasilat ulkomailla

Norjassa Klasila oli 5 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Класила tarkoittaa nimeä Klasila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Klas Klasila tai Klara Klasila.

Samankaltaisia nimiä kuin Klasila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: klasila.com, klasila.fi, klasila.net, klasila.eu, klasila.info, klasila.name, klasila.org, klasilat.com, klasilat.eu, klasilat.fi, klasilat.info, klasilat.name, klasilat.net, klasilat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Klasila i Finland. Surname Klasila in Finland.

©Tuomas Salste