Knip: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Knip

Knip on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Knip-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 41

v. 2016 41

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Knip on noin sijalla 13 000.

Knip-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Knip on lyhyt nimi. Knip päättyy p-kirjaimeen, mikä on Suomessa harvinaista.

Knip on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Knip ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1897
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Knip esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Knip

Knip (paikannimi)Katuosoitteissa

Knip on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Knip jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Knip esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Knipgatan, Knipgränd, Knipgränden, Knipvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Knip-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Knip-suku ulkomailla

Ruotsissa Knip oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Hollannissa Knip oli 613 ihmisen sukunimi vuonna 2007.

Samankaltaisia nimiä kuin Knip

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Knip i Finland. Surname Knip in Finland.

©Tuomas Salste