Kökkö: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kökkö

Kökkö on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kökköjen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 35

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kökkö on noin sijalla 15 000.

Kökkö-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kökkö on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kökkö ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1963–1996

Sana Kökkö tai Kökön esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kökkö

Kökkö (paikannimi)Katuosoitteissa

Kökkö on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 8 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi, talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kökkö jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kökkö esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kököntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kökkö-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kököt ulkomailla

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 245 henkeä, joiden sukunimi oli KOKKO.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кёккё ("Kjokkjo") tarkoittaa nimeä Kökkö. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Kokko tai Koekkoe, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Kökkö

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kokko.eu, kokko.info, kokko.net, kokko.org, kokot.com, kokot.eu, kokot.fi, kokot.info, kokot.name, kokot.net, kokot.org, kokko.com, kokko.fi, kokko.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kökkö i Finland. Surname Kökkö in Finland.

©Tuomas Salste