Koirikivi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koirikivi

Koirikivi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Koirikivien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 132

v. 2015 134

v. 2016 135

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koirikivi on noin sijalla 5 300.

Koirikivi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Koirikivi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Koirikivi

Koirikivi (paikannimi)Katuosoitteissa

Koirikivi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Koirikivi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Koirikivi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Koirikiventie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Koirikivi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Koirikivet ulkomailla

Ruotsissa Koirikivi oli 15 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Койрикиви tarkoittaa nimeä Koirikivi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coirikifwj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koirikivi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Koitto Koirikivi.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: koirikivi.com, koirikivi.fi, koirikivi.net, koirikivi.eu, koirikivi.info, koirikivi.name, koirikivi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Koirikivi i Finland. Surname Koirikivi in Finland.

©Tuomas Salste