Koiso-Kanttila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koiso-Kanttila

Koiso-Kanttila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Koiso-Kanttila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 56

v. 2015 56

v. 2016 57

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koiso-Kanttila on noin sijalla 10 000.

Koiso-Kanttila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Koiso-Kanttila on melko pitkä nimi.

Koiso-Kanttila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Koiso-Kanttila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Koiso-Kanttila osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Koiso-Kanttila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Erkki Koiso-Kanttilan katu. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Койсо-Канттила tarkoittaa nimeä Koiso-Kanttila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Coiso=Cantila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Koiso-Kanttila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Koitto Koiso-Kanttila.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Koiso-Kanttila i Finland. Surname Koiso-Kanttila in Finland.

©Tuomas Salste