Koistila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Koistila

Koistila on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Koistila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 107

v. 2015 105

v. 2016 107

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Koistila on noin sijalla 6 300.

Koistila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Koistila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Koistila-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Koistilan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1925
Lakanneet yritykset
perust. 1953–1975

Sana Koistila tai Koistilan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Koistila

Koistila (paikannimi)Katuosoitteissa

Koistila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 31 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Koistila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Koistila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Koistilanpolku, Koistilantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Koistila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Koistilat ulkomailla

Ruotsissa Koistila oli 20 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Койстила tarkoittaa nimeä Koistila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Koitto Koistila.

Samankaltaisia nimiä kuin Koistila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: koistila.com, koistila.eu, koistila.fi, koistila.info, koistila.name, koistila.net, koistila.org, koistilat.com, koistilat.eu, koistilat.fi, koistilat.info, koistilat.name, koistilat.net, koistilat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Koistila i Finland. Surname Koistila in Finland.

©Tuomas Salste